Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Πριν από λίγο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ηλεκτρονικού τσιγάρου, εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση που έβγαλε το Σ.τ.ε, για την χρήση του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η.Τ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ

Σας επισυνάπτω την καθαρογραμμένη απόφαση του ΣτΕ, απόρριψης της προσφυγής του ΣΕΕΗΤ, βάσει της οποίας αποδεικνύεται πέρα από ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι η απόρριψη έγινε για λόγους τυπικούς και σε καμμία περίπτωση δε συζητήθηκε η ΟΥΣΙΑ. Δηλαδή το αν το άτμισμα είναι το ίδιο επιβλαβές με το κάπνισμα.

Τώρα λοιπόν, για να δούμε την αποκατάσταση της αλήθειας από όλα εκείνα τα μέσα τα οποία, αντιγράφοντας ο ένας τον άλλο, διέσπειραν ΨΕΥΔΩΣ πληροφορίες ως αληθείς, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ το άτμισμα ως ίδιο με το κάπνισμα «σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ».

Τα εν λόγω συκοφαντικά δημοσιεύματα, που εξιστορούσαν ότι το ΣτΕ αποφάσισε την εξίσωση του ατμίσματος και του καπνίσματος επειδή «Οι ισχυρισμοί του Συνδέσμου απορρίφθηκαν ως αβάσιμοι», προκάλεσαν ζημία, ακριβώς μέσα σε μία νευραλγική για τον κλάδο χρονική περίοδο, στην έναρξη του Πασχαλινού ωραρίου.

Επομένως, πρέπει να ανασκευαστεί η δήλωσή τους, ως ελάχιστη προσπάθεια αποκατάστασης και επιτέλους από το σύνολο των μέσων να διατυπωθεί η αλήθεια, βασισμένη στο δημοσιοποιημένο κείμενο της καθαρογραμμένης απόφασης του ΣτΕ.

Δεν χωράνε άλλα «μαχαιρώματα» στις επιχειρήσεις της αγοράς και στο άτμισμα. Δε φτάνει που δεν υπάρχει αντικαπνιστική φιλοσοφία επικαιροποιημένη από την πλευρά της Πολιτείας, έρχονται και τα αβάσιμα δημοσιεύματα να τραυματίσουν ελληνικές επιχειρήσεις και με όσα γράφουν. Και το σημαντικότερο: να αποθαρρύνουν τους καπνιστές από μία αποτελεσματική μέθοδο διακοπής του καπνού και με αυτό τον τρόπο να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στον αντικαπνιστικό ρόλο των καταστημάτων ΗΤ.

Δεν σταματούμε, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Γρηγορείτε!
Διαδώστε το άρθρο να μαθευτεί η απόφαση από όλες τις επιχειρήσεις.