Μενού
Your Cart

Underground

Πουράκι από φύλλα καπνού virginia με πλούσιο άρωμα φουντούκι.Συμπληρώστε 48ml βάση της επιλογής σας και θα έχετε 60ml έτοιμου υγρού.Περιεχόμενο: 12ml (αρωματικές ύλες σε PG) Παρασκευάζεται στα εργαστήρια της Eleven Liquids.*ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Καβουρδισμένοι ξηροί καρποί με ελαφριές νότες φυστικοβούτυρο και σιρόπι μπανάνας.Συμπληρώστε 48ml βάση της επιλογής σας και θα έχετε 60ml έτοιμου υγρού.Περιεχόμενο: 12ml (αρωματικές ύλες σε PG) Παρασκευάζεται στα εργαστήρια της Eleven Liquids.*ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Η γεύση που ξεκινά την μέρα μας. Ζωηρός συνδυασμός από φρέσκα δημητριακά με φρούτα. Γλυκιά αίσθηση Cupcake πασπαλισμένο με λευκή ζάχαρη άχνη. Δεν μπορεί να πάει τίποτε στραβά σήμερα, η γλυκιά καλημέρα μας έκανε την αρχή...Συμπληρώστε 48ml βάση της επιλογής σας και θα έχετε 60ml έτοιμου υγρού. Π..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Μέλι... Ο ¨Μαύρος¨Phil φτάνοντας στα νησιά της Καραϊβικής, κατάλαβε ότι ο καπνός για το τσιμπούκι του τελείωσε. Έχασε τον κόσμο, παρά λίγο να χάσει και το μοναδικό του μάτι από την απελπισία. Κάνει βόλτα στο δάσος και βρίσκει μια συστάδα από ξερά χόρτα, φρούτα και μια κόλλα που θύμιζε μέλι στην μυρω..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies.